Veus que no veus

NOM DE L’ESPECTACLE:

Veus que no veus


Veus que no veus

SINOPSI:

A partir dels anomenats números clàssics, ja va sent hora que algú hi posi la versió en femení. Com canvien i quin significat agafen quan es juguen des de dues pallasses en compte de dos pallassos? No és un tema menor. Si des de la nostra companyia sempre hem reivindicat la figura de la pallassa en un món majoritàriament masculí, principalment en el marc dels pallassos teatrals, ara volem entrar en els números clàssics més circenses, encara que amb la intenció d’embolicar-los dins una història.

I en aquest projecte, el primer ha estat triar qui seran els seus components. Per una banda i com a pallassa augusta, tenim a Pepa Plana Per l’altra i en el rol de pallassa blanca o clown a la Noël Olivé I per dirigir aquest duo meravellós en Joan Arqué, qui si no?

Sense ser tant espavilats, no sembla ara un mal moment per arrencar una producció com aquesta. En un moment on el paper de la dona a les arts escèniques esta sota la atenta mirada de l’opinió pública i on les institucions públiques ja va sent hora que s’ho prenguin seriosament. Sembla que sempre haurem de recordar que els patis de butaques majoritàriament estan ocupats per dones, per tant ja va sent hora que es tingui present.

FITXA TÈCNICA:


Companyia: Cia. Pepa Plana

Intèrprets: Pepa Plana, Noël Olivé

Direcció: Joan Arqué

Assistent de direcció: Inés García

Vestuari: Rosa Solé i Imma Ebjol

Coreografia: Roger Julià

Il·luminació: Yuri Plana

Música: Lluís Cartes

Música i veu a Tirallonga de monosíl·labs: Rosa Pou 

Fotografia: Aureli Sendra 

Producció: La Vaca Flaca

Espai necessari: Sala, 8x8m

Durada de l’espectacle: 70 minuts

Idioma: Català o castellà

FOTOS:


  • Veus que no veus
  • Veus que no veus
  • Veus que no veus
  • Veus que no veus
  • Veus que no veus
Share the show