Espectacles

Rocket Carnival Clownz

Companyia: Cia. Passabarret

Diu la llegenda que a finals dels anys 60 Jimi Hendrix conegué una troupe de pallassos al Preston Circus que li canviaren la vida. No només li regalaren una de les seves icòniques jaquetes, sinó que li van fer descobrir una nova manera d'entendre l'escenari. Un homenatge als llegendaris Rocket Carnival Clownz.

Versus

Companyia: Cia. Passabarret

La Rita i en Boca tornen de cap al circ amb un espectacle en què la música i els malabars protagonitzen alguns dels seus millors números. Cançons, el seu reflexiu clàssic de diàbolo contemporani, algun fragment del seu fascinant "Cabaret Txorras" i altres sorpreses en un show únic en el que us podem garantir que alguna cosa sortirà malament…

La Caravana del Dr. Masterfil

Companyia: Eudald Ferré & Cia. Passabarret

Un estrafolari professor inventor, cansat de què ningú no se’l prengui seriosament, opta per sortir a la carretera per guanyar‐se la vida mostrant prodigis mai vistos en una caravana regida per una companyia de circ ambulant. Poble a poble. Com era previsible, tot acostuma a acabar en un reeixit despropòsit.

Mice

Companyia: Martini&Manzani

Què passaria després d'una catàstrofe humanitària mundial? Diuen que, possiblement, només sobreviurien rates i ratolins. A aquesta aventura, dos passatgers descobreixen com crear un nou món dins del seu personal "rat circus". Una proposta singular de la mà del creador Adrián Schvarzstein que reflexiona sobre els recursos naturals en una situació extrema.

Non Cras

Companyia: Capitán Maravilla Productions

Benvinguts al nostre nou espectacle, un salt al buit envoltat d'incertesa. Un personatge que ens ve a entretenir? Això sembla. Això ja ho he vist? Segurament. Una fusió de teatre, circ, sospita, màgia i humor, tot plegat en un espectacle que no ens explica tot el que sap. ... o si, potser sí. Benvinguts al nostre nou espectacle.

El sorprenent Dave Wonderthing

Companyia: Capitán Maravilla Productions

Quan parlem de màgia sempre ens és fàcil pensar en grans noms propis com en Harry Houdini, David Coppefield o Criss Angel. Si aquests mags us agraden i us transporten a un espai on la il·lusió i la fantasia cobren un nou sentit, potser també li puguis donar un vot de confiança al nou (i obviament més económic... infinitament més, vaja) espectacle del sorprenent Dave Wonderting, un artista que com a mínim, no us deixarà igual...

Capitán Maravilla

Companyia: Capitán Maravilla Productions

Alguna vegada has estat atacat per aliens? Algun conegut teu ha estat mai desintegrat per un meteorit gegant? Algun supermalvat ha envaït la teva petita ciutat? No? Potser el Capitán Maravilla hi ha tingut alguna cosa a veure... Camina tranquil sabent que els carrers són més segures amb la presència del Capitán Maravilla, el superheroi que es riu del perill i el món riu amb ell!

Set Up

Companyia: Els Barlou

Fascinats per la fastuositat de les grans produccions, 3 excèntrics personatges pretenen emular-les de la manera que saben: amb un gust més que dubtós i una imatgeria pròpia de octogenàries. ​ A sobre, s'han confós d'horari i arriben mitja hora tard. En fi, això no impedeix que facin gala d'una gran malaptesa i una descoordinació del més alt nivell. ​

Betu el Pallasso

Companyia: Cia. Albert Vinyes

L’espectacle d'en Betu és l’essència del pallasso propi d’Albert Vinyes, un recull de números de creació pròpia que han passejat per diversos escenaris, des de carrers, petits menjadors fins a grans teatres i pistes de circ.

Petit o Gran

Companyia: Cia. Albert Vinyes

En Betu arriba a l’aula amb la seva maleta, vestit de “persona normal”. Tot jugant amb els conceptes de petit o gran es transforma en pallasso davant dels nens i nenes. Les sabates són molt grans…però la corbata és petita…!!.i el nas? Així, quan ja coneixem el personatge comença el joc a través de les cançons, la màgia, les titelles,les bombolles…