20/12/2021

Ja a la venda les entrades pel Petit Circ de Nadal, que estrena el jardí de La Circoteca


Dins de la programació de Nadal a Valls, una de les sorpreses ha estat la nova proposta llençada per La Circoteca, l'escola de circ de la ciutat, que obrirà per primer cop les portes del seu jardí. Es tracta d'un nou espai escènic de caràcter familiar que té intenció de proposar durant tot l'any diferents propostes pensades tant per adults com per infants. Del 27 al 30 de desembre, en dues sessions de dues hores de durada (a les 16.00h i a les 18.00h), l'espai s'obrirà per oferir un petit espectacle de clown i un taller de circ familiar. Les entrades acaben de sortir a la venda i es poden comprar exclusivament per internet, a través del portal CodeTickets.

El Jardí de La Circoteca es troba molt a prop de l'escola de circ ubicada a la carretera d'Alcover. De fet, està al carrer Montserrat cantonada amb el Camí dels Molins (la carreterona que va fins a la Residència l'Alba). A l'espai hi ha dues petites carpes de circ, tipus domo, a més de dues caravanes històriques adquirides a circs europeus, una d'elles és centenària. L'espai és diàfan, amb una pèrgola a mode de zona de pícnic. Durant les dues hores de l'activitat les famílies podran gaudir d'un petit espectacle de circ i clown unipersonal i també d'un taller de circ que es realitzarà en exterior, motiu pel qual es demana que els infants vinguin especialment abrigats donat que part de l'activitat és a l'aire lliure, tot i que també hi haurà tres estufes d'exterior. Cal tenir en compte que l'aforament és molt limitat i només durant les primeres hores ja s'han venut bona part de les entrades.

Pel que fa al contingut, el primer dia, el 27, hi haurà l'actuació especial del pallasso català Albert Vinyes, amb el seu espectacle "Petit o Gran", especialment adreçat a infants de 0 a 6 anys. Es dona la casualitat que aquest mateix any La Circoteca va editar el tercer llibre de la seva Col·lecció Els Llibres de La Circoteca, que edita conjuntament amb Cossetània Edicions, i que versa precisament sobre aquest espectacle (un espectacle fet conte). L'acte servirà, doncs, per presentar també el llibre, que es podrà adquirir allà mateix. Amb aquest espectacle especial, l'Albert Vinyes, en Betu, tot jugant amb els conceptes de petit o gran es transforma en pallasso davant dels nens i nenes.

D’altra banda, la Senyora X, l’artista Xènia Tartari, presentarà els dies 28, 29 i 30 el seu nou espectacle “Davant el dubte, balla!”, per públic familiar. La Senyora X és una professional de la dansa, i de la ximpleria. Valent-se del clown i del claqué com a protagonistes, posarà tot el seu afany i energia perquè el públic gaudeixi tant com ella d'aquesta passió, que és ballar.

"Estem molt contents de poder encetar així aquest nou espai i aquesta nova etapa per La Circoteca", comenta David Sancho, membre de Cia. Passabarret i un dels responsables de l'espai, "tot i que hem treballat junt amb l'Ajuntament per mirar de trobar un pessic de pressupost per tal d'abaratir el preu de les entrades, enguany no ha estat possible, tot i que mirarem de buscar fórmules de cara al futur". La Circoteca va a risc total amb la venda d'entrades. "Esperem que tingui bona acollida, hem treballat de valent durant mesos per fer realitat aquest projecte i, de cara al bon temps, tenim pensat fer-hi una programació estable cultural i familiar, a més que les escoles podran visitar tant l'espai com La Circoteca, on hi hem fet un petit museu de circ. De fet, durant el proper mes de maig ens visitaran prop de vint escoles", afegeix Sancho.

FOTOS:


  • Ja a la venda les entrades pel Petit Circ de Nadal, que estrena el jardí de La Circoteca
  • Ja a la venda les entrades pel Petit Circ de Nadal, que estrena el jardí de La Circoteca
  • Ja a la venda les entrades pel Petit Circ de Nadal, que estrena el jardí de La Circoteca
  • Ja a la venda les entrades pel Petit Circ de Nadal, que estrena el jardí de La Circoteca
  • Ja a la venda les entrades pel Petit Circ de Nadal, que estrena el jardí de La Circoteca
Recomana-ho