26/02/2016

Entrades ja a la venda! "Conferència amb Leo Bassi" i "Curs de clown amb Leo Bassi"



Després de la seva actuació al 2014 a la carpa de Cia Passabarret, als jardins de Casa Fèlix (Valls) i amb l'espectacle Best of Bassi, el reconegut bufó i pallasso Leo Bassi torna a La Circoteca de Valls, i aquesta vegada ho farà per partida doble: en formal col·loqui i en format taller de pallasso. Serà els dies 18 i 19 de març, just a temps per donar la missa que ofereix cada diumenge Bassi a la seva particular Iglesia Patólica, que té a Madrid (Lavapiés). Precisament per aquest motiu només el tindrem aquí dos dies, divendres i dissabte (ja sabeu que la missa és el primer...). Us en fem cinc cèntims per què us quedi clar:

  • Circoloqui (conferència-espectacle) per al públic general. Serà el divendres, 18 de març. És una "petita xerrada" de dos hores, dramatitzada i amb tots els elements sorpresa que sempre brinda Bassi. Pot venir qui vulgui, i està integrada dins dels Circoloquis que ofereix La Circoteca, un cicle d'actuacions que pretenen apropar el món del circ i el pallasso al públic en general. En aquest cas el preu és de 10€, i Bassi garanteix que és una activitat molt interessant i que acostuma a fer quan viatja per Europa. En les seves pròpies paraules: "Hago ejercicios divertidos y comento temas históricos y filosóficos sobre la risa". Hem posat un preu de 10€, començarà a les 22h i acabarà sobre les 00h. Com que La Circoteca té un aforament reduït, és necessari que reserveu!
     
  • Curs de clown per a amateurs i professionals. Serà el dissabte, 19 de març. És ben sabut que els cursos de clown d'en Leo són una eina de treball i motivacional per a tots els aficionats al pallasso. Aquest curs, que té una durada de només 8h, és una "teràpia de shock" per a amateurs i professionals, per sentir de la seva boca els millors exercicis i consells d'aquest gran geni mundial del bufó. Ara bé, els alumnes del taller han d'assistir obligatòriament a la conferència del dia anterior, sumant així 10 hores lectives de curs. Només es podran inscriure 16 persones. Si esteu interessats a participar-hi, no ho deixeu per demà! Pel que fa als continguts i el material necessari, només es facilitarà un cop s'hagi formalitzat la inscripció (aquest curs va així!).

I com reservo?

  • Pel Circoloqui, les entrades es podran comprar des d'avui mateix a La Circoteca de Valls, però també es poden reservar per telèfon o per correu electrònic: circoteca(@)passabarret.com (sense els parèntesi, és clar)
    Cal dir que, en cas d'haver reservat, les entrades s'hauran de retirar fins a les 21.30h del mateix divendres 18 de març. En cas contrari, l'entrada es perdrà i no us podrem garantir l'accés 
  • Pel Curs de clown, les inscripcions s'han de fer per telèfon o pel correu electrònic de La Circoteca: circoteca(@)passabarret.com (sense els parèntesi, ja sabeu). Es pagarà una senyal de 50€ i la resta en efectiu el dia 18 de març, divendres (recordeu que els alumnes del curs han d'assistir obligatòriament al Circoloqui del dia anterior). El preu del curs de clown inclou l'entrada al Circoloqui

Si us arriba aquesta informació, feu-la córrer si us plau a tots aquells que en puguin estar interessats. Des de La Circoteca no ens ha estat fàcil programar una activitat d'aquesta revolada i us demanem un cop de mà per poder seguir oferint els cursos amb els millors professionals del circ i en exclusiva al Camp de Tarragona!

Per cert... us agrada el circ? 

FOTOS:


  • Entrades ja a la venda! "Conferència amb Leo Bassi" i "Curs de clown amb Leo Bassi"
  • Entrades ja a la venda! "Conferència amb Leo Bassi" i "Curs de clown amb Leo Bassi"
  • Entrades ja a la venda! "Conferència amb Leo Bassi" i "Curs de clown amb Leo Bassi"
  • Entrades ja a la venda! "Conferència amb Leo Bassi" i "Curs de clown amb Leo Bassi"
  • Entrades ja a la venda! "Conferència amb Leo Bassi" i "Curs de clown amb Leo Bassi"
Recomana-ho