Lurrak

NOM DE L’ESPECTACLE:

Lurrak


Lurrak

SINOPSI:

L'escenari és una fàbrica al costat de la ria de Bilbao, a mitjans del segle XX, on diverses persones conviuen durant moltes hores del dia i de la nit en condicions properes a l'esclavitud. El treball en aquesta fàbrica és la música i el circ. Les accions es desenvolupen mitjançant números d'equilibri, bàscula i aeris, i estan pautades pel ritme que marquen els singulars instruments musicals bascs. Un espectacle musical de circ contemporani que explica la història d'una rebel·lió en una petita comunitat, un grup d'homes i dones que s'oposen als abusos en la seva feina. Els personatges es mouen entre l'absurd, el còmic i la tradició obrera lligada a l'ambient fabril dels anys 60.

Lurrak és, sens dubte, una de les produccions de circ contemporani més grans creades al País Basc en els darrers anys, que uneix la música tradicional amb els llenguatges més rics del circ i el teatre.

FITXA TÈCNICA:


Companyia: Lurrak Antzerkia

Títol de l'espectacle: Lurrak

Intèrprets: Ortzi Acosta, Jade Morin, Gaizka Chamizo, Núria Puig, Marc Muñoz, Anai Gambra, Mikel Hernández, Josu Aurrekoetxea, Iñaki Etxarri

Direcció: Adrián Schvarzstein

Públic: Familiar

Espai necessari: Carrer o sala

Mides: Consulteu-nos i us farem arribar una fitxa completa

Durada de l’espectacle: 55 minuts

Temps de muntatge: Consulteu-nos i us farem arribar una fitxa completa

Temps de desmuntatge: Consulteu-nos i us farem arribar una fitxa completa

Idioma: Euskera (poc text)

FOTOS:


  • Lurrak
  • Lurrak
  • Lurrak
  • Lurrak
  • Lurrak
  • Lurrak
Share the show